Hallo (aanstaande) ouders,

 

Carin RohofMijn naam is Carin Rohof en heb 2 volwassen dochters Marlou en Celine.
Ik ben lief, consequent, eerlijk, geduldig, zorgzaam, positief, creatief, flexibel.

Ik woon in een rookvrij gezellig huis met een grote omheinde tuin in Oosterhout.

We zitten in een kindvriendelijke rustige wijk, Oud-West, op loopafstand van het park, het hertenkamp, bos, winkelcentrum en de speeltuin.
Ik heb 1 labrador retrievers Nino, die erg sociaal en dol op kleintjes is, maar natuurlijk zal ik de kinderen nooit alleen met hem laten.

Gastouderopvang “Kaatje” staat voor een kleinschalige, flexibele, huiselijke opvang, waar kinderen in een liefdevolle, veilige omgeving in hun eigen tempo kunnen spelen en ontwikkelen.

Ik ben een gecertificeerd en geregistreerd gastouder en in bezit van alle benodigde diploma’s en ervaring.
Ik sta ingeschreven bij 2 gastouderbureaus, Famouse Kids en ViaViela en bij de Kamer van Koophandel onder nummer 66605482. Tevens sta ik in het Landelijk Register Kinderopvang (LRKP) onder nummer 201381357.

Op maandag, dinsdag, donderdag en om de even weken vrijdag, bied ik van 7.30 tot 17.30 uur kinderopvang aan in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Het tarief per kind bedraagt 5,95 euro per uur.

​Ik vind het leuk om dingen te ondernemen: een uitstapje naar de bibliotheek, brood voeren aan de hertjes, liedjes zingen, verhaaltjes voorlezen, knutselen en iedere dag even naar buiten om een frisse neus te halen. Verder vind ik de drie R’s, rust, reinheid en regelmaat, heel belangrijk voor een kind en ik probeer zo veel mogelijk het dagritme van thuis aan te houden.

Goed contact met de ouders vind ik belangrijk en ik werk graag met een overdracht schriftje waarin wederzijds aantekeningen gemaakt kunnen worden.

Ik hoop, in samenwerking met de ouders, veel kindjes zo goed mogelijk te begeleiden met hun eerste stapjes op weg naar volwassenheid.

Mocht je vragen hebben dan kun je mij altijd bellen of mailen om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.